Sindskort kunnen wij u ook zittend ziekenvervoer* aanbieden in de omgeving van Haarlem, Velsen, IJmuiden, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Wjik aan Zee.
Patiënten die een chemokuur, nierdialyse of radiotherapie moeten ondergaan zijn vaak afhankelijk van vervoer en krijgen dit veelal van de verzekeraar vergoed om zo zonder stress of afleiding veilig op de plaats van behandeling te komen en weer veilig thuis aangezien de diverse behandelingen erg intensief en zwaar kunnen zijn.

Er word er een machtiging aan u uitgegeven zodat u op een veilige manier van en naar het ziekenhuis kunt gaan voor uw behandeling zonder zich zorgen te maken over de reis.
Wij kunnen dit voor u uitvoeren en als u een machtiging afgegeven heeft gehad voor dit vervoer van de 1 van de volgende verzekeraars en kunnen wij dit rechtstreeks bij hun declareren.

1: ONVZ
2: VVAA
3: PNOzorg
4: De Amersfoortse Verzekeringen
5: Ditzo Verzekeringen
6: Aevitae (ASR Ziektekosten)
7: Caresq
8: Aevitae
9: AON

Wij zijn nog in gesprek met andere verzekeraars om ook voor hun klanten dit vervoer aan te kunnen bieden. In  ons vind u een vervoerder waar onze passagiers géén nummer zijn én wij vervoer op maat aanbieden naar hun wensen.

De klant heeft bij ons prioriteit en dit zal op alle fronten te merken zijn, wij zijn zeer zijn ervaren met dit soort vervoer en de chauffeurs zijn hier helemaal op ingesteld.

*Dit dient minimaal 24 uur van te voren geboekt te worden, echter rolstoelvervoer kunnen wij momenteel nog niet in verzorgen.
Heeft u hierover vragen? Dan kunt u bellen met 0251 – 343 000 om te kijken wat de mogelijkheden zijn.